Tarvitsemasi viihde toivomallasi sopimuksella

Käytä sovelluksia päivä, kuukausi tai custom sopimuksella.
Alk. 14,90 €
Tilaa heti

Helpointa taustamusiikia

Tarvitseeko taustamusiikin soitosta tehdä niin vaikeata? Teimme taustamusiikin soittamisesta niin helppoa kuin sen tuleekin olla.
Lue lisää
Tilaa heti

Totaalisen uusittu tietovisailu kokemus

Järjestä uudenaikainen tietovisa helpommin kuin ikinä ja halvemmalla kuin uskallat toivoa. Olemme ajatelleet kaiken uudella tavalla ja tehneet visailun super-helpoksi ravintolalle.
Lue lisää
Tilaa heti

Järjestä aina suosittu Bingo-ilta

Bingo on aina takuuvarma ohjelmanumero ravintolaan kuin ravintolaan. Kun asiakkailta ei vaadita tietoa eikä taitoa, on voiton mahdollisuus aina kaikille yhtäläinen.
Lue lisää
Tilaa heti

Juuri ravintolaan suunniteltua viihdettä

Olemme luoneet perinteisien visailujen ja bingojen lisäksi pelejä ja muuta viihdykettä juuri ravintola ympäristöjen käyttöön. Kaikki palvelut on suunniteltu yhteistyössä ravintolayhteistön kanssa ja testattu sitä kautta toimiviksi.

Ei ylimääräisiä työvoimakuluja

Saattaa olla riskialtista järjestää ohjelmaa mikäli et ole täysin varma ohjelman kannattavuudesta. Me olemme ymmärtäneet ongelman ja rakentaneet palvelun jossa ulkoisia vetäjiä tai työntekijöitä ei tarvita. Kaikki palvelumme toimivat automaattisesti ja itsenäisesti.

Kilpailukokonaisuuksia ravintoloiden välillä

Järjestämme eri ravintoloiden välillä kilpailusarjoja motivoituneimmille kilpailijoille. Kun asiakkailla on mahdollisuus suuriin palkintoihin, sitoutuvat he visailuihin myös paremmin.

Juonnetut LiveStreamit

Avaa Livestream-ruuduillesi niin me hoidamme loput. Teknologiamme tarjoaa mahdollisuuden järjestää kilpailuja useiden ravintoloiden välillä samanaikaisesti. Ravintolan tulee huolehtia ainoastaan että lähetys on näkyvillä ravintolan ruuduilla. Me hoidamme loput.

Laitteistovapaa

Palvelumme toimii kaikilla markkinoilla olevilla päätelaitteilla. Voit käyttää palvelua perinteisellä tietokoneella, tabletilla tai vaikkapa vain puhelimellasi. Asiakkaille kuva voidaan jakaa koneesi 2-näytöstä tai vaikkapa Apple TV:n avulla. Asiakkaasi voivat käyttää peleihin osallistumiseen hyvin omia päätelaitteitaan.

Monipuoliset kielivalikoimat

Palveluiden lopullinen kohdistus on tehty Suomalaisia käyttäjiä varten mutta vetäjän ei tarvitse osata Suomea käynnistääkseen pelejä. Olemme tehneet monipuoliset käännöksen kaikille kielille yhteistyössä kieltä puhuvien kanssa.